Casita voor 2 personen bij het zwembad

Een gezellige casita direct naast het zwembad. Je hebt een privétuintje tot je beschikking en in het huisje vind je een 2-persoonsbed, tv, een keukenblok waar je eventueel kunt koken en een privé badkamer.

Het 10 x 5 meter grote zwembad ligt letterlijk voor je deur en verder vind je op het terrein ook nog een gezellige bar én buitenkeuken met pizzaoven, barbecue en een fornuis waarop je kunt koken.

 

 

 

De Cueva, onze grotwoning voor 2 tot 6 personen

De Cueva, onze grotwoning, heeft in totaal 3 kamers met 2-persoonsbedden. De Cueva is geschikt voor 2 tot 6 personen en de laagste prijs per nacht geldt voor 2 tot 4 personen. Kom je met 5 of 6 personen dan betaal je een toeslag van € 40,- per nacht.

De woning beschikt over een keuken waar je kunt koken en er is een woonkamer met tv. De grotwoning heeft een grote badkamer en buiten bevinden zich nog 2 extra badkamers. Buiten vind je ook een privétuin met terras waar je heerlijk kunt relaxen en natuurlijk mag je gebruik maken van het fijne zwembad, de buitenkeuken (met barbecue én pizzaoven) en de gezellige bar in de gezamenlijke tuin. Ook is er een wasmachine voor eventuele wasjes.

We gebruiken de Cueva ook als accommodatie tijdens de tennisweken en workations die we organiseren, in dat geval is het mogelijk dat je de Cueva met andere gasten deelt.

 

Tennis

Ideaal voor competitieteams!!

Wil jij leren tennissen of je tennisvaardigheden verbeteren in het heerlijke klimaat in Spanje? Met een vriendengroepje, je team of met andere tennissers die je nog niet kent? Dan ben je van harte welkom in Casa la Rambla!

Eddy heeft in Nederland meer dan 25 jaar tennisles gegeven voordat hij naar Spanje kwam en hij organiseert hier regelmatig kleinschalige maar kwalitatief hoogwaardige tennisvakanties. Hou je van tennis, gezelligheid, ontspanning en lekker eten en drinken dan is Casa la Rambla dé plek om naartoe te komen. In principe kan er in Spanje het hele jaar door getennist worden, in de zomermaanden doen we dat in de vroege ochtend of zo laat mogelijk in de avond en het voor- en najaar en de winter zijn natuurlijk helemaal ideale tennismaanden!

Met een gemiddelde temperatuur van 18 graden is het dan de perfecte tijd van het jaar om te komen tennissen. Je tennisvakantie kan zo lang duren als jij wilt en qua tennislessen kies je tijdens het boeken voor het aantal lessen dat jullie wensen en met hoeveel personen je komt tennissen. Vanzelfsprekend hebben we voordat jullie komen contact over jullie exacte wensen voor wat betreft de lessen en andere zaken.

Boek je een tennisreis dan boek je in éen keer voor je hele reisgezelschap en kies je bij het reserveren de accommodatie én het aantal lessen. 

Extra info: Casa la Rambla ligt op een half uur rijden van het vliegveld van Alicante, aan de rand van het dorp La Romana. Vanwege de ligging van ons huis en het feit dat we tennissen op de tennisbanen in Aspe is het handig als je zelf een auto huurt voor de duur van je verblijf. Dan kun je ook in je vrije tijd, want die is er natuurlijk ook, gewoon gaan en staan waar je wilt. Je accommodatie beschikt over een eigen keuken en het is dus mogelijk om je eigen maaltijden te bereiden maar mocht je dat willen dan kunnen wij dat ook voor je regelen.

Workation

Ben jij toe aan vakantie, tijd voor jezelf én tijd om je te focussen op je bedrijf of business? Boek dan een workation, alleen of met je collega’s! In de ontspannende en kalmerende omgeving van Casa la Rambla zul je merken dat je samen tot inzichten komt waar je iets aan hebt en waarbij je ook nog eens veel van elkaar kunt leren. Combineer werk en plezier met elkaar, in overleg stellen we een leuk programma voor jullie samen. Werken onder de Spaanse zon, heerlijk toch?!

Kom je op workation dan is er van alles mogelijk. Gewoon alleen overnachten en lekker rustig werken is natuurlijk een mogelijkheid maar in overleg kunnen we ook een leuk programma samenstellen om je verblijf nog meer inhoud te geven. Bel, app of mail maar even, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

 

 

 

× Whatsapp met ons!