Over ons

¡Hola! Wij zijn Eddy en Miranda. Samen met onze dochter Bibi vertrokken we in september ’22 naar Spanje om onze droom waar te gaan maken. Toen we elkaar een jaar of 13 geleden leerden kennen werd al snel duidelijk dat we de rest van ons leven niet in Nederland wilden blijven, we wilden op zoek naar avontuur en dan het liefst in het buitenland. Na niet heel lang nadenken en verkennen besloten we dat het avontuur in Spanje moest gaan plaatsvinden.

We vonden begin februari ’23 een mooi huis met voldoende ruimte voor maximaal 8 gasten op de campo net buiten La Romana, een dorp op een half uurtje rijden vanaf het vliegveld van Alicante en de dichtstbijzijnde stranden van de Costa Blanca. Na lang wachten mochten we begin mei de sleutel in ontvangst nemen en begon ons avontuur echt!

Vanaf ons vertrek uit Nederland in september 2022 tot en met september 2023 werden we gevolgd door de camera’s van het tv-programma ‘Het Roer Om’ en onze aflevering was op 8 oktober 2023 op tv te zien. Heb je de aflevering gemist? Terugkijken kan hier.

Eddy werkte in Nederland ruim 25 jaar als tennistrainer en omdat hij het tennissen niet helemaal vaarwel wil zeggen organiseert hij hier in Spanje ook weer tennisvakanties voor tennissers die hun spel willen verbeteren, voor competitieteams die zich voor willen bereiden op de voor- of najaarscompetitie of voor tennissers die gewoon lekker een aantal dagen willen komen tennissen. Miranda werkte in Nederland een aantal jaren als projectmanager voordat ze als tekstschrijver aan de slag ging en die skills komen ook nu, voor Casa la Rambla natuurlijk goed van pas.


Onze gastenverblijven

De Cueva, onze grotwoning, is geschikt voor max. 6 personen en in de Casita kunnen max. 2 personen verblijven. Casa la Rambla, dé perfecte plek voor een heerlijke vakantie met familie of vrienden of tennisweek met je tennisvrienden. Er zijn plannen om binnenkort ook workations en themaweken te gaan organiseren, we’ll keep you posted!

Het zwembad

Relax op het terras aan het zwembad of neem een verkoelende duik, badhanddoeken zijn inclusief dus die hoef je niet mee te nemen.

De bar

Ons paradepaardje, de gezellige bar. Hier vind je onze ‘honesty bar’, pak je eigen drankje uit de koelkast, geniet en ontspan!

Omgeving

Hou je van niets doen tijdens je vakantie dan vinden wij dat natuurlijk helemaal geen probleem. Wil je juist actief bezig zijn en/of de omgeving van Casa la Rambla verkennen dan hebben we leuke tips voor je, vraag maar raak!

Fruit uit eigen tuin

In onze tuin staan verschillende fruit- en andere bomen. Zo hebben we een citroenboom, sinaasappelbomen, een appelboom en ook amandel- en olijfbomen! En natuurlijk mag je er gewoon van plukken en eten.

Cueva en Casita

In totaal logeren er nooit meer dan 8 gasten in Casa la Rambla, wel zo chill en relaxed. Het 10 x5 meter grote zwembad deel je dus nooit met meer dan 8 personen.

Prachtige plaatjes

De omgeving van Casa la Rambla leent zich uitstekend voor het schieten van de meest mooie foto’s. En wil je erop uit? Er is van alles te beleven en te doen in de regio Alicante.


× Whatsapp met ons!