Tennis in Spanje

Ideaal voor competitieteams!!


Wil jij leren tennissen of je tennisvaardigheden verbeteren in het heerlijke klimaat in Spanje? Met een vriendengroepje, je team of met andere tennissers die je nog niet kent? Dan ben je van harte welkom in Casa la Rambla!

Eddy heeft in Nederland meer dan 25 jaar tennisles gegeven voordat hij naar Spanje kwam en hij organiseert hier regelmatig kleinschalige maar kwalitatief hoogwaardige tennisvakanties. Hou je van tennis, gezelligheid, ontspanning en lekker eten en drinken dan is Casa la Rambla dé plek om naartoe te komen. In principe kan er in Spanje het hele jaar door getennist worden, in de zomermaanden doen we dat in de vroege ochtend of zo laat mogelijk in de avond. Het voor- en najaar en de winter zijn met een gemiddelde temperatuur van 18 graden natuurlijk helemaal ideale tennismaanden!Tennisvakantie op maat

Je tennisvakantie kan zo lang duren als jij wilt en qua tennislessen overleggen we van tevoren even wat je wensen zijn. Het aantal dagen, het aantal lessen en de lesduur én de inhoud van de lessen, alles passen we aan jouw of jullie wensen aan.

Je kunt met een groep van minimaal 2 en maximaal 8 personen komen tennissen. Om je verblijf te reserveren kies je de gewenste periode, het aantal personen, dan de accommodatie(s) en het aantal lessen dat je tijdens je verblijf wilt volgen. Voor het krijgen van de juiste prijs kies je bij de lessen ook voor het aantal mensen met wie je de lessen wilt volgen.Extra info

Casa la Rambla ligt op een half uur rijden van het vliegveld van Alicante, aan de rand van het dorp La Romana. Vanwege de ligging van ons huis en het feit dat we tennissen op de tennisbanen in Aspe is het handig als je zelf een auto huurt voor de duur van je verblijf. Dan kun je ook in je vrije tijd, want die is er natuurlijk ook, gewoon gaan en staan waar je wilt.

Je accommodatie beschikt over een eigen keuken en het is dus mogelijk om je eigen maaltijden te bereiden maar mocht je daar geen zin in hebben dan kunnen wij de maaltijden ook voor je regelen.

Weet je al wanneer je wilt komen? Check dan alvast de beschikbaarheid en reserveer alvast je verblijf!

Beschikbaarheid

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *

Onze gastenverblijven

De Cueva, onze grotwoning, is geschikt voor max. 6 personen en in de Casita kunnen max. 2 personen verblijven. Casa la Rambla, dé perfecte plek voor een heerlijke vakantie met familie of vrienden of tennisweek met je tennisvrienden. Er zijn plannen om binnenkort ook workations en themaweken te gaan organiseren, we’ll keep you posted!

Het zwembad

Relax op het terras aan het zwembad of neem een verkoelende duik, badhanddoeken zijn inclusief dus die hoef je niet mee te nemen.

De bar

Ons paradepaardje, de gezellige bar. Pak een drankje uit de koelkast, geniet en ontspan!

Omgeving

Hou je van niets doen tijdens je vakantie dan vinden wij dat natuurlijk helemaal geen probleem. Wil je juist actief bezig zijn en/of de omgeving van Casa la Rambla verkennen dan hebben we leuke tips voor je, vraag maar raak!

Fruit uit eigen tuin

In onze tuin staan verschillende fruit- en andere bomen. Zo hebben we een citroenboom, sinaasappelbomen, een appelboom en ook amandel- en olijfbomen! En natuurlijk mag je er gewoon van plukken en eten.

Cueva en Casita

In totaal logeren er nooit meer dan 8 gasten in Casa la Rambla, wel zo chill en relaxed.

Prachtige plaatjes


× Whatsapp met ons!