Veelgestelde vragen

Heb je de hele website al doorgespit maar nog steeds het antwoord op je vraag niet gevonden? Misschien vind je die hieronder. Is dat niet het geval, stuur ons dan gewoon ff een berichtje of appje, we helpen je graag verder.

  • Wat moeten we meenemen? Het enige dat je mee moet nemen als je naar Casa la Rambla komt is je koffer of tas met kleding en andere persoonlijke spullen. Een goed humeur is ook belangrijk en de rest regelen wij. De bedden in de Cueva en Casita zijn bij aankomst opgemaakt en er zijn handdoeken en badlakens aanwezig. Mocht je iets vergeten zijn dan is de supermarkt dichtbij.
  • Is er koffie en thee aanwezig? Bij aankomst staat er koffie en thee in je keuken, inclusief een koffiezetapparaat en een waterkoker en melk en suiker. We vullen deze niet aan tijdens je verblijf.
  • Mag mijn huisdier mee? Nee, helaas moet je huisdier thuisblijven of een ander fijn vakantieadres zoeken.
  • Is het zwembad voor ons alleen? Ons zwembad is een gedeeld zwembad, net als de bar in onze tuin. Verblijf je in de Cueva dan deel je het zwembad met de eventuele gasten in de Casita en andersom. En met ons natuurlijk, wij wonen namelijk zelf ook op het terrein.
  • Is er in La Romana wel iets te beleven? In ons dorp vind je alles wat je nodig hebt. Er is een supermarkt, bakker, slager en ook zijn er een aantal banken. Wil je een terrasje pakken dan kan dat ook en voor een drankje kun je tot laat in één van de barretjes in het dorp terecht. Wil je meer van de omgeving van La Romana zien dan is het huren van een auto zeker aan te raden.
× Whatsapp met ons!