Women’s Weekend

Update: Het Women’s Weekend van 6 tot en met 9 september is volgeboekt! Wil je er een volgende keer ook bij zijn? Stuur ons dan even een berichtje via de mail of app en dan houden we je op de hoogte van een eventueel volgend weekend!

Het lijkt misschien nog ver weg maar van 6 tot en met 9 september kun jij één van de 4 deelneemsters aan het Women’s Weekend van Casa la Rambla zijn!

Stel je voor, uitgeslapen wakker worden en het ontbijt staat voor je klaar, de zon schijnt en je kijkt uit naar het programma van de dag. Samen met de 3 andere deelneemsters ga je op pad en ontdek je onder andere Alicante, geniet je van lekkere wijn en de beste tapas en staat er ’s avonds een heerlijke paella voor je klaar!

Het lijkt je heerlijk om er even alleen tussenuit te gaan maar stiekem vind je het ook spannend. Dan is dit weekend ideaal voor jou want omdat er nog max. 3 andere leuke vrouwen aanwezig zijn ben je toch niet helemaal alleen. Er is een leuk programma samengesteld waarin ook nog genoeg tijd is om even niks te doen en je overnacht in een privékamer. We hebben de casita én cueva voor dit weekend gereserveerd.

Jezelf het Women’s Weekend cadeau geven = herinneringen maken die je nooit meer zult vergeten.

De prijs?

€ 300,- p.p en daarbij is inbegrepen: de transfers, 3 overnachtingen in Casa la Rambla, een rondleiding en wijnproeverij in een bodega, een stadswandeling in Alicante en het ontbijt en de diners. De prijs is exclusief het vliegticket, de lunch en je drankjes. Heb je vragen of wil je meer info over het programma? Stuur maar ff een mail of een appje, dan vertel ik (Miranda) je alles wat je wilt weten.

× Whatsapp met ons!